Going to Tronoh

Hari ini aku akan ke teronoh .Shooting disana.Mungkin seronok.Kerana texture bangunan disana sangat old-school.Seperti di zaman jepun menjajah tanah melayu.Sebelum itu aku hendak post satu gambar yang menggunakan flash Cybertic ku.Dan bounce yang direka aku.Hahaha


5 comments:

dreamer said...

nice one. cantek gak langit mesia~

Artdeep said...

to dreamer:
hu3..yup2..tadi agak kebiruan..so amik shot..n tmbh skit editng.tu yg pekat tu...

ieda said...

sharp sungguh!
nice color. gune adobe kan edit?
huu~

Gaddafi said...

mula2 tgh loading tadi igtkan bukit ke ape tadi. rupanya tunggul. haha color langit mmg smart

Artdeep said...

Li ieda:
yup2..tidak kemana tnpa adobe..hehe.warne je la..sharp tu maybe lens..weeee

to gad:
hahaha..tul gakkan..

Post a Comment

Wayfarers

Blog ini adalah hasil himpunan gambar-gambar yang ditangkap sama ada secara sengaja mahupun tak sengaja. Gambar yang dipapar adalah menurut perspektif kami.

Blog Archive

Dreamer

A wayfarer that stuck in a city call melbourne for the next 4 years. He loves taking photos with his not-so-new D60. A newbie in this world of photography but he's trying his best to learn more. For him, photo isnt just a photo. Its a ..Dreamer

Artdeep

Seorang pelajar UTP yang mula mengenali erti indah.Setiap pemandangan dikira sesuatu yang indah.Langit paling yang disukai.Semakin pekat warnanya,semakin panjang senyumannya"Jom pergi ambil gambar!"...Artdeep