BBQ and festival


BBQ anjuran badan Ehsan yang diadakan bersebelahan dengan Yarra River. Kalau pasal makan, memang laju. Jauh macam mana pun tak kisah sebab sampai-sampai dapat makan free. Ni antara gambar-gambar yang boleh pi la.Banyak gambar tangkap tapi blur. Tertekan la gak. Rasa mata aku kot yang ada problem. Haih


Selepas je selesai, aku dan kawan-kawan bergerak ke tapak festival dan sempat shoot beberapa keping gambar.


3 comments:

Artdeep said...

impressing...bagus2 bro...
gambar dah ade nampk pro dah..nice2..:D

dreamer said...

haha pro la sangat~
banyak lagi kene blaja...adeh

Anak Pendang Sekeluarga said...

Salam ziarah,,sebuah blog yang menarik,,,jemput ziarah ke blog saya untuk tujuan muzakarah dan sila add blog saya sebagai rakan blog anda...Jazakallahkhair....

Post a Comment

Wayfarers

Blog ini adalah hasil himpunan gambar-gambar yang ditangkap sama ada secara sengaja mahupun tak sengaja. Gambar yang dipapar adalah menurut perspektif kami.

Blog Archive

Dreamer

A wayfarer that stuck in a city call melbourne for the next 4 years. He loves taking photos with his not-so-new D60. A newbie in this world of photography but he's trying his best to learn more. For him, photo isnt just a photo. Its a ..Dreamer

Artdeep

Seorang pelajar UTP yang mula mengenali erti indah.Setiap pemandangan dikira sesuatu yang indah.Langit paling yang disukai.Semakin pekat warnanya,semakin panjang senyumannya"Jom pergi ambil gambar!"...Artdeep