Teamo in Circle Field

Sedang aku sibuk melayan latihan drama untuk Tutorial English,kawan ku mahsyar mengajak ambil gambar dia dan kawan-kawannya.Circle Field menjadi tumpuan di UTP.Jadi dia memilih di situ untuk jalani photoshooting.Kejap sahaja.Aku pun sudah lama tidak shoot.



Gambar ini diambil atas permintaan Faizul.Hahaha.Suka sangat lompat-lompat.

4 comments:

keyhasofiy said...

blog k0runk best

Artdeep said...

to keyhasofiy:
hehhee..thx2..

mahsyar90 said...

haha..weh
aku ingat teamo tu geng ngan azri syafiqah n atek semua tu...haha

Artdeep said...

to mahsyar:
hahah..xpe2..ak declare korang teamo jugak..weeee

Post a Comment

Wayfarers

Blog ini adalah hasil himpunan gambar-gambar yang ditangkap sama ada secara sengaja mahupun tak sengaja. Gambar yang dipapar adalah menurut perspektif kami.

Blog Archive

Dreamer

A wayfarer that stuck in a city call melbourne for the next 4 years. He loves taking photos with his not-so-new D60. A newbie in this world of photography but he's trying his best to learn more. For him, photo isnt just a photo. Its a ..Dreamer

Artdeep

Seorang pelajar UTP yang mula mengenali erti indah.Setiap pemandangan dikira sesuatu yang indah.Langit paling yang disukai.Semakin pekat warnanya,semakin panjang senyumannya"Jom pergi ambil gambar!"...Artdeep